Automatische backup van uw bestanden

Al uw bestanden en foto's kwijt geraakt omdat uw systeem is gestolen?

Met de FutureReady Desktop behoord dit tot het verleden want uw FutureReady syteem heeft een ingebouwde synchronisatie functie waarmee uw bestanden automatisch veilig op het netwerk worden opgeslagen.
U heeft hier geen omkijken naar en omdat het in de achtergrond gebeurd heeft u er ook geen last van. U kunt altijd de status bekijken door te dubbel klikken op het lampje bij de klok in uw taakbalk en te gaan naar het Synchronization tabblad.

Hier kan u zien of de server met uw 'Data Store' beschikbaar is, wanneer voor het laatst alles volledig gesynchroniseert is, de beschikbare ruimte in uw 'Data Store' en welke folders uit uw Persoonlijke Folder gesynchroniseert worden.


De syncrhonisatie loopt automatisch in de achtergrond maar u kan middels de 'Synchronize Now' knop nog een keer extra synchroniseren als u bijvoorbeeld uw systeem mee wilt nemen naar huis.
Standaard is uw FutureReady systeem al geconfigureerd om de folders met de belangrijkste bestanden te syncroniseren. Uw support organisatie kan deze lijst ook configureren en uitbreiden.

Als u bijvoorbeeld ook uw muziek wil synchroniseren kan u de knop 'Select Folders' gebruiken om specifieke folders toe te voegen of te verwijderen van de syncrhonisatie.


Links staan de folders niet niet gesynchroniseert worden, hier kan u folders kiezen en toevoegen aan de syncrhonisatie. Rechts kunt u folders selecteren die u niet meer wilt synchroniseren
De 'Default' knop geeft u de standaar ingestelde syncrhonisatie folders.
 
Site by: SPICTS