FutureReady Desktop voor uw Bedrijf

IT hoort ondersteunend te zijn voor uw bedrijf en geen doel op zich en al helemaal geen dure kostenpost door langlopende migraties of andere projecten.
Met de FutureReady Desktop heeft u een oplossing die de IT voor u laat werken.

Kostenbesparing op IT

Door herhalende IT taken te automatiseren en uw gebruikers meer mogelijkheden om zichzelf te helpen kan u besparen op uw IT kosten.
Zeker als u uw IT heeft uitbesteed is de FutureReady Desktop zeer bruikbaar om een lagere seat-prijs te bedingen.

Geen dure en tijdrovende migraties meer tijdens de invoering van een nieuw platform (bijvoorbeeld: een nieuw Operating Systeem of Office Suite) binnen uw bedrijf.
Uw gebruikers kunnen met de FutureReady Desktop zelf bepalen wanneer ze willen migreren, bijvoorbeeld: 's nachts. En een roll-back is even eenvoudig als de migratie zelf.

Past naadloos in de bestaande infrastructuur

De FutureReady Desktop kan gebruikt worden als een totaal oplossing voor uw IT beheer. Dit betekent niet dat uw huidige infrastructuur meteen obsolete is, de FutureReady Desktop past naadloos in uw bestaande infrastructuur en werkt zonder problemen samen met bijvoorbeeld een Microsoft SMS omgeving.

De FutureReady Desktop is ook geheel aan te passen aan uw bedrijf qua naamgeving en huisstijl. Hierdoor is het geheel te presenteren als onderdeel van uw bedrijf voor uw medewerkers.

Systeem Lifecycle Management

Het ingebouwde Lifecycle management in de FutureReady Desktop helpt u controle te houden tijdens alle fases van het operationele leven van uw systemen. Van Initiele installatie to systeem vervanging, van hergebruik bij een nieuwe medewerker tot de laaste dag van een tijdelijke werknemer, de FutureReady Desktop helpt u in al deze gevallen.

Systeem Lifecycle

Applicatie Lifecycle Management

Ook de lifecycle van uw applicaties is geimplementeerd in de FutureReady Desktop en helpt u om snel nieuwe software uit te rollen binnen uw bedrijf.
Maar ook het verwijderen van oude versies van geinstalleerde applicaties is geen probleem. Het is zelfs mogelijk ongewenste applicaties automatisch te laten verwijderen.

Applicatie Lifecycle


Ergo: De FutureReady Desktop is de juiste keus voor uw bedrijf

 
Site by: SPICTS