FutureReady Desktop voor u

U doet uw werk op uw computer en daarom moet uw computer altijd klaar staan voor u.

Persoonlijke Folder

Persoonlijke FolderDe FutureReady Desktop geeft u een Persoonlijke Folder.
De Persoonlijke Folder is DE opslagplaats voor al uw persoonlijke bestanden.
Hier kan u snel en veilig al uw documenten, presentaties, foto's opslaan en het geeft u een handig overzicht gebasseerd op categorie.
Deze Persoonlijke Folder wordt door het systeem gebruikt als standaard opslagplaats en is voor u altijd herkendbaar omdat de Persoonlijke Folder onafhankelijk is van uw versie Operating Systeem.
Persoonlijke FolderHierdoor hoeft u na bijvoorbeeld een migratie van XP naar Vista niet te zoeken waar uw documenten zijn gebleven maar heeft u automatisch weer uw Persoonlijk Folder terug.

En mocht u ooit toch eens vergeten zijn waar dat ene plaatje ook al weer was, de FutureReady Desktop geeft u een ingebouwde zoek functie waarmee u super snel alles terug kan vinden in uw Persoonlijk Folder.

Automatische synchronisatie

Is uw harde schijf al eens gecrasht? Dan weet u al hoe belangrijk het backuppen van uw data is maar ook hoe lastig dit soms kan zijn.
Data SyncrhonisatieDe FutureReady Desktop geeft u naast uw Persoonlijke Folder ook automatische data synchronisatie. Standaard hoeft u hier niks voor in te stellen en worden al uw documenten al automatisch gesynchroniseerd met uw persoonlijke netwerklocatie.
Het synchronisatie process loopt automatisch in de achtergrond zodat u er geen last van heeft en gewoon door kunt werken.

Heeft u bijvoorbeeld 's avonds thuis nog een document afgemaakt? Zodra u uw computer weer aansluit op het bedrijfsnetwerk zal het synchronisatie proces gaan lopen en de wijzigingen opslaan op uw persoonlijke netwerklocatie zodat ze veilig zijn opgeslagen.

Mocht het toch voorkomen dat uw computer wordt gestolen of harde schijf crasht, uw nieuwe FutureReady Desktop synchroniseert al uw laatst opgeslagen bestanden weer terug van uw persoonlijke netwerklocatie naar uw harde schijf.

Als u meerdere systemen gebruikt is het soms lastig om te onthouden welke informatie op welk systeem staat. De Automatische synchronisatie van de FutureReady Desktop helpt u hiermee door al uw gesynchroniseerde folders gelijk te houden.
Bijvoorbeeld:
U heeft 2 systemen, A en B. U maakt een document aan op systeem A, de Automatische Synchronisatie zorgt er voor dat dit document ook verschijnt op systeem B. Past u het document daarna aan op systeem B zal ook systeem A deze gewijzigde versie ontvangen.

Designed around You

De FutureReady Desktop stelt u in staat meer zelf te doen.

U kan bijvoorbeeld zelf uw eigen systeem (her)installeren als u dat wilt en wanneer u dat uitkomt.
Uw systeem wil bijvoorbeeld niet meer opstarten en uw IT afdeling is al naar huis?
Geen nood, u installeert uw eigen systeem snel en gemakkelijk.
U hoeft niet bang te zijn dat uw data (documenten, enz.) verloren gaan door de installatie, al uw data blijft veilig bewaard op uw harde schijf tijdens de installatie.

Na installatie van uw systeem kan u meteen weer aan de slag, de FutureReady Desktop zal ondertussen op de achtergrond al uw basis en optionele applicaties gaan installeren zodat u weer snel een compleet werkend systeem heeft met al uw applicaties.

De FutureReady Desktop laat u snel en gemakkelijk optionele applicaties installeren of verwijderen.
Als u een extra applicatie nodig die nog niet op uw systeem geinstalleerd is hoeft u niet meer lastige verzoeken in te dienen bij uw IT afdeling en daarna maar afwachten wanneer nu eindelijk uw aangevraagde applicatie is geinstalleerd. De FutureReady Desktop maakt het u gemakkelijk door u snel aditionele applicaties te laten selecteren of te deselecteren, waarna ze automatisch op de achtergrond worden geinstalleerd of verwijderd.

De FutureReady Desktop is gemaakt om lokaal te werken, hierdoor kan u niet alleen sneller werken maar kan u ook gewoon doorwerken in het geval van netwerk storingen.


Ergo: De FutureReady Desktop is de juiste keus voor u

 
Site by: SPICTS